• La skater catalana s’ha proclamat campiona d’Espanya d’Skateboard Street per segon any consecutiu 

 

  • Daniela es va donar a conèixer l’any 2018 on va guanyar l’or amb només 9 anys

La rider catalana allarga el seu regnat com a referent del skateboard street espanyol guanyant el Life Skate Farm a Santander, on es va disputar el Campionat absolut femení d’Skateboard Street. 

Terol va demostrar perquè és un dels referents en els esports urbans nacionals mostrant dues rondes molt sòlides i trucs com Backside feeble i frontside smithgrind en el rail gran en baixada que denoten la qualitat de Daniela Terol que amb només 15 anys ja està pujada a l’elit del streetboard mundial. 

Aquest, ha sigut un gran any de la catalana on va aconseguir una 11 posició als mundials de World Skate a Sharja, bronze al VESO a valència, 1era al FISE i 1era al Extreme Barcelona, la competició que va veure néixer a una estrella. 

Terol va debutar l’any 2018 a la streetplaza del parc del fòrum on es va coronar com a campiona d’aquella edició de l’Extreme Barcelona amb només 9 anys, pujant-se’n per primera vegada a un podi, del que mai més voldria baixar i convertint-se en la rider més jove en guanyar un Extreme Barcelona.