• Anier, Leïti Sene i Alu seran els caps de cartell dels Flex Moments en el Urban Stage.

 

  • Voodoo i Stalow s’encarregaran d’escalfar motors per les grans actuacions.

Los ‘Flex Moments’ volverán a encender el Parc del Fòrum durante la tarde-noche del viernes y sábado. Anier, Alu y Leïti Sene ofrecerán un concierto gratuito en el Urban Stage del Extreme Barcelona.

Con este cartelazo el Extreme Barelona apuesta con fuerza por ampliar y reforzar la oferta musical en un evento de deportes urbanos ya consolidado. para ofrecer una experiencia única y completa a todos los asistentes.

 
 
ANIER

La rapera catalana, amb més de 189.956 oïdors mensuals, realitzarà un concert gratuït per a tancar l’estrena de la 12a edició del Extreme Barcelona de 21 a 22h en el Urban Stage. Anier tornarà al Extreme com a artista consagrada, després de passar pel podi de l’esdeveniment en més d’una ocasió competint en la disciplina de Longboard per a presentar el seu esperat disc de debut: Alas de metall.

 

 

 

 

 
LEÏTI SENE

El raper i actor barceloní s’ha fet lloc en l’escena musical, actuant a les sales i festivals referents en el panorama underground barceloní: Razzmatazz i Primavera Sound entre altres. 

Leïti es va unir a Cutemobb un col·lectiu líder dels artistes creatius, va participar en Cute Tapis, el disc de llançament del col·lectiu que, el va alçar encara més, al panorama musical.

 

 

 

ALU

Alu és una de les promeses del col·lectiu Cutemobb, va debutar com a vocalista en el col·lectiu amb “Cute Tapis” i ha col·laborat amb artistes del col·lectiu més consolidats com Leïti Sene o Enry-K. TSK, és el seu primer projecte en solitari inspirat en les seves arrels i combinant ritmes musicals guineans amb el beat.

Els col·lectius barcelonins underground Voodoo i Stalow seran els encarregats d’escalfar motors abans de les grans actuacions. 

El Dissabte les taules de DJ ocupessin el Urban Stage, Voodoo, una de les festes més alternatives del moment que combina el afrobeat, dancehall, i dembow. Les festes se celebren a  Barcelona, Madrid, Paris i Eivissa i pressentan per a l’Extreme un cartell molt complet amb: Oseka, Deezy, Realteec, Slimboy Flacko, Manga Rosa, artistes vinculats al col·lectiu.

Stalow portarà al Parc del Fòrum el rap més underground amb les batalles de freestyle, les bases, seran els fonaments amb els quals el col·lectiu construirà un clima de rimes improvisades que combinarà amb petites ‘ShowCase’ dels protagonistes de les batalles, participaran: sin filtro, bichomalo, prey two, valtho, legend blacka, G.woda, ali white, montythedoc dj.

La música urbana es donarà cita en l’Extreme Barcelona en una vetllada totalment gratuïta, T’ho perdràs?