Daniela Terol
  • La Federació Catalana de Patinatge ha celebrat la cerimònia on s’ha guardonat als màxims representants de l’esport sobre rodes 

  • Els riders d’Urban World Series Daniela Terol, Cristian Sánchez, Paloma Cantillo i Guifré Obradors han estat premiats a la cinquena gala del patinatge català

La gala del patinatge català ha convocat a 300 convidats per a homenatjar els èxits més destacats del patinatge. Els premis s’han concedit a esportistes, dirigents, clubs, àrbitres i jutges a la sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona el passat dimarts 20 de febrer. Altres figures rellevants com empreses, institucions i figures destacades també han rebut un homenatge per la seva implicació en l’esport català. 

L’actual campiona d’Espanya, Paloma Cantillo va rebre el premi a la millor esportista femenina de Scooter. Tercera a l’Extreme Barcelona 2023, és una de les màximes referents d’aquesta disciplina. A la categoria masculina, va ser Guifré Obradors qui va rebre el reconeixement al millor esportista, després d’un any amb increïbles resultats com la segona plaça al campionat del Món de Scooter al 2023.

Els skaters Cristian Sánchez i Daniela Terol van ser els millors esportistes en la disciplina del skateboarding. El triomf del Sportcat Extreme 2023 i la seva llarga trajectòria representant el skate nacional van fer que el català s’emportés aquest títol. Juntament amb Terol, els dos skaters de la família Urban World Series representaven el skateboarding català en l’acte. 

La barcelonina Daniela Terol, va rebre també la menció honorífica per un any ple d’èxits. Guanyadora de l’última edició de l’Extreme Barcelona 2023 i de l’Urban Madrid del 2022, és actualment la skater espanyola amb més projecció a nivell internacional. La rider ja ha obtingut la classificatòria olímpica pels Jocs Olímpics de París 2024. Actual campiona de Espanya de street cal recordar que va ser la campiona més jove de l’Extreme Barcelona, aconseguint-ho als nou anys (2018). 

El reconeixement obtingut als nostres riders és de gran importància en un any en el qual enfronten grans reptes com els Jocs Olímpics de París 2024. El cap de setmana del 13 al 15 de setembre arribaran també a l’Extreme Barcelona 2024, el primer esdeveniment d’Urban Sports després dels JJOO amb competicions a nivell internacional on esperem veure a tots els riders i gaudir de nou de les seves competicions i experiències al Parc del Fòrum