Jordan Clark es un jove anglès de 25 anys que va començar a patinar en 2011. Tan sols 4 anys més tard, es va proclamar campió del món i ha continuat mantenint el títol fins a 5 ocasions, l’última aquest juny al Madrid Urban Sports.

El nom de Jordan Clark s’ha convertit en sinònim d’èxit en l’Extremi Barcelona. Des del seu debut en aquest esdeveniment en 2015, ha acumulat en la seva vitrina ni més ni menys que set medalles del Extreme, la setena de les quals la va obtenir la setmana passada en un esdeveniment que celebrava el 15 aniversari de l’esdeveniment. Per a commemorar aquesta fita, Clark va lluir un nou disseny de casc, en el qual les medalles s’exhibeixen amb orgull sobre un fons negre.

2015 🥇, 2016 🥇, 2017 🥈, 2018 🥇,
2021🥇, 2022 🥇,  2023 🥈

Però la seva ambició no es deté aquí. En la recent edició del World Skate Scootering Pro Tour del 15 aniversari del Extreme Barcelona, on va quedar en segon lloc, Clark es va redimir amb una veritable actuació en la Fernando Park Battle, conquistant la victòria amb un autèntic tornado de girs que tota la graderia va ovacionar.
 
Conegut com el “rellotge britànic” a causa de la seva precisió i consistència en cada competició, Jordan Clark ha forjat el seu camí cap a la llegenda que és avui dia. La seva dedicació i destresa en l’escúter el converteixen en una inspiració per a tots els amants d’aquest esport.