Bgirl Lola i Bboy Lil Dani es van proclamar campions del Campionat d’Espanya de Breaking celebrat en l’Extremi Barcelona.

El públic va animar als bboys i bgirls fins a l’últim minut en el Urban Stage d’aquest 15 aniversari i van descobrir als nous talents espanyols que faran història

El Campionat d’Espanya de Breaking va omplir l’Urban Stage de batalles durant tot el dissabte. Van començar els més joves de les categories inferiors del campionat per a omplir de ritme l’escenari que després trepitjarien els bboys i bgirls de les categories absolutes.

El 15 aniversari del Extreme Barcelona es va omplir de públic durant el dissabte que dins del sense fi de competicions no van voler perdre’s l’oportunitat de descobrir el Breaking, nou esport olímpic a París 2024. Com ja avancem en presentar el campionat d’aquesta finalitat de setmana, hi ha atletes molt talentosos que ahir van demostrar del que són capaços:

BGirl Lola porta un any increïble i evoluciona amb passes de gegant, es va emportar la victòria del Campionat d’Espanya de Breaking i la plaça per a participar en el Mundial de Bèlgica, que atorga les places per a les Sèries Olímpiques. El segon lloc se’l va emportar Bgirl Camino Bgirl Sweet Spicy es va fer amb la tercera plaça.

En Bboys el campió després d’unes ajustadisimas batalles va ser Lil Dani, el talentós bboy de Màlaga que sempre surt a donar-lo tot en el tapís. El públic va embogir amb les batalles finals animant fins a l’últim minut als ballarins. Lil Dani també es va emportar aquesta plaça per al Mundial de Bèlgica, al costat de Bboy VO que va quedar en segon lloc i Bboy Assassin Cris que va completar el podi.

L’esdeveniment va comptar amb més de 100 atletes de Breaking entre totes les categories: Bboy, Bgirl, Bboy Sub 21 on es va emportar la victòria Bboy Amor, Bgirl Youth que va ser la categoria coronada per Bgirl Miniali, Kids i Júnior amb Bboy Samuel com a guanyador.