• Alfie Crocker en BMX, Harriet Portugal en Scooter i Pacal Diogo en skate, s’emporten l’or en la finalísima de les competicions Júnior del Extreme Barcelona.
  • Més de 60 joves promeses dels esports urbans han participat en aquesta final

El Hot Wheels Superchargers fueled by Urban World Sèries ha arribat a la seva fase final en l’Extreme Barcelona on els guanyadors del Madrid Urban Sports i els de l’online Qualifier europeu s’han donat cita per a demostrar tot el recorregut que tenen. Els nous talents del skate, escúter i BMX venen trepitjant fort.

El dissabte 17 de setembre el focus del Hotwheels Superchargers es va posar en el Central Park on Alfie Crocker, es va coronar com a campió de la categoria Júnior de BMX, sota l’atenta mirada d’un dels seus referents Daniel Dhers (plata olímpica a Tòquio 2020) que li va fer lliurament de la medalla d’or del Hot Wheels Superchargers.

El diumenge 18 de setembre va ser el torn del Skate i Scooter. En la modalitat de skate el portuguès Pacal Diogo s’ha emportat la medalla d’or per davant del campió del Madrid Urban Sports: Guillermo Sánchez que s’ha penjat el bronze, la plata se l’ha emportat el belga Andrea Caizza.

En Scooter, Harriet Portugal, ha tornat a penjar-se la medalla d’or en l’Extreme Barcelona, Jan de la Romana i Bley Bastian han completat el podi de l’última competició de Hot Wheels Superchargers on els joves talents han demostrat una vegada més que l’esport urbà té per a estona.

La cita del Extreme Barcelona ha suposat el punt i final del programa Hot Wheels Superchargers enguany a Espanya amb la participació acumulada de més de 300 joves talents dels esports urbans.