• El Partner tecnològic de l’esdeveniment més gran d’Espanya porta el seu filosfía cap als esports urbans per a impulsar-los, com la seva fibra, el creixement de la cultura urbana
  • Movistar serà el host del Open Park i realitzarà una competició de Best tricks de BMX Street i Skate

Movistar reforça la seva aposta pels esdeveniments urbans amb el patrocini de la 12a edició del Extreme Barcelona, l’esdeveniment referencia del sud d’Europa dels urban sports. La companyia telefònica ha reafirmat així el seu suport a la cultura urbana i a les noves generacions d’esportistes.

Aquesta dotzena edició l’Extreme Barcelona s’estrena en el seu nou format d’accés lliure permetent que tots els barcelonins vibrin amb les competicions de Skate, BMX, Breaking, Scooter i Escalada.

Movistar gestionarà dins del Extreme Barcelona un dels actius més importants del Extreme: el open park. Un espai lliure per a patinar, replicar els trucs dels atletes i gaudir dels esports urbans realitzant unes petites competicions en format Bestrick on tots els riders amaters tindran l’oportunitat de sorprendre als atletes amb el seu millor truc.

La companyia telefònica se suma al suport dels esports urbans organitzant un dels formats més ‘underground’ el Cash4Tricks en les modalitats de BMX i Skate. El format de competició és una ‘jam session’ on els esportistes hauran d’exhibir els seus millors trucs i seran premiats amb diners en metàl·lic.

La col·laboració de Movistar amb Extreme Barcelona, és una mostra més del seu compromís amb l’esport i el suport a la cultura urbana i a les noves generacions d’esportistes.

L’operadora no sols fa costat a esportistes consagrats i disciplines majoritàries, sinó que també es preocupa d’impulsar als esportistes que estan començant.