3x3 CaixaBank Extreme

● Tot i la pluja més d’una seixantena de participants es van aplegar al SkatePark de Manresa

 

● Lleida el 10 de setembre, decidirà els classificats per la 12a edició de l’Extreme Barcelona

Una plujosa Manresa va acollir la 4a parada de l’EsportCat Extreme, la penúltima en aquesta edició del circuit. La competició es va fer esperar per la pluja, però els riders no van voler marxar sense deixar increïbles trucs a la capital del Bages.

L’Scooter va obrir la competició amb la presència d’un dels riders que participarà a l’Extreme Barcelona i, pertany a un del top 10 riders del moment en el món de la Scooter: Guifré Obradors, que va exhibir grans trucs com un whip board doble hell pujada rail que podria replicar a la competició del 16 al 18 de setembre. Per la seva banda, Ian Pardeño amb un noseblunt empalmant a calaix baixada i, Arnau Claramunt amb un front fifty decade fullhell pujada rail van deixar una bona exhibició al SkatePark.

La BMX Street, disciplina que torna al Parc del Fòrum com a competició de l’Extreme va exhibir una gran qualitat de trucs, els riders destacats de la parada manresana van ser: Denis Yakimotoo, amb un gap over a la barana, Vlad Smetanca, amb un up rail to opo whip i Christian Feltan amb un nose 180 baixant huba.

L’Skate, com ja és costum al circuit, va tancar la penúltima parada de l’EsportCat Extreme on Roman Lichinski, un dels riders més destacats i constants del circuit, va realitzar un Hardflip a les escales. Nico Bustos s’assegura la segona posició a la classificació final amb un 3flip lipside.

El 10 de setembre es celebrarà a Lleida la última parada del primer circuit català d’esports urbans. Tot pots passar a una parada final en la que es decidiran els 3 noms en Skate, Scooter i BMX que participaran a l’Extreme Barcelona. 

 

La 12a edició de l’Extreme Barcelona, que se celebrarà del 16 al 18 de setembre al parc del Fòrum amb el seu nou format d’accés lliure.