Després d’un cap de setmana intens en el qual va succeir de TOT us fem un repàs de tot el relacionat amb la cultura urbana, tots els artistes musicals que ens van acompanyar durant l’esdeveniment, activitats per al públic i el Wallspot, l’avinguda dels grafiters.

La música, element clau del cap de setmana

Durant els dies de l’esdeveniment molts artistes de renom han passat pel Central Park i Street Plaza del Extreme Barcelona. Des del Hip-Hop més pur al Rock Punk, el públic va poder gaudir d’una bona dosi de flow, energia i explosivitat en cadascuna de les seves cançons.

Tots ballem, cridem i ho passem en gran a tot ritme.

L’olor d’esprai va inundar la Wallspot AVE

A continuació us delectem amb una galeria perquè FLIPEIS amb les obres dels artistes que van passar per la Wallspot AVE i van deixar una mostra del que ocorre quan se’ls proporciona un espai segur per a pintar, ambient immillorable i MOLTS ESPRAIS.

Altres activitats dutes a terme en l’esdeveniment

Tot un nou concepte dut a terme en l’Extremi Barcelona. L’esplanada superior del Parc del Fòrum  es va transformar en un espai ple de possibilitats per a passar-lo bé i amb diverses opcions perquè tots els assistents provaran totes les tendències actuals de diversions Outdoor.