Sens dubte un dels grans reclams d’aquest Extreme Barcelona ha estat la Mega Ramp, una enorme plataforma de 12 metres d’alt que ha permès als espectadors ser testimonis de salts terribles amb més de 6 metres de volada.

Els assistents han vibrat amb cada un dels trucs que han planxat els riders de BMX i Scooter en aquestes finals. El format de quatre intents per rider ha permès que aquests poguessin arriscar tractant de planxar trucs mai vistos fins ara.

Roomet Säälik, rei de la BMX

L’estonià s’ha endut el gran premi de 7.500€ com a guanyador de la final BMX després d’una actuació absolutament apoteòsica. Els seus dos súper trucs tenen nom i cognoms: front flip 1080 i double frontflip. Aquests trucs han conduït a Säälik fins a la primera victòria de la història en una competició de Mega Ramp de l’Extreme Barcelona.

L’altre gran triomfador de l’Action Space Mega Ramp Worlds Best Trick by Extreme Barcelona ha estat Richard Zelinka, que s’ha endut la victòria a la final d’Scooter. El front flip 1080 ha estat el truc de moda aquesta tarda a la Mega Ramp, i ha estat el que ha portat el txec fins a la glòria.

La Mega Ramp ha estat una de les noves grans experiències que s’han inclòs al nou programa esportiu de l’Extreme Barcelona, ​​sent tot un èxit pels fans i per la televisió. Esperem poder tornar a oferir aquest espectacle el 2022.

Et vas perdre els directes de Action Space MegaRamp?

Descarga los clasificatorios de Scooter

Descarga los clasificatorios de BMX