• Passió i il·lusió al 3×3 Plaza Caixabank que, per primera vegada, arriba a un lloc inèdit: l’Extreme Barcelona
  • Aquesta modalitat, caracteritzada pel seu dinamisme i un ritme frenètic, ha estat olímpica als jocs de Tokio 2021 per primer cop en la seva història

L’Extreme Barcelona és sinònim d’Skateboarding, BMX, Scooter…, però el bàsquet també ha sigut molt protagonista. Emmarcat per primera vegada en la seva història en aquest apassionant esdeveniment d’esports urbans, el 3×3 Plaza Caixabank ha aterrat amb molta força gràcies a la seva abundant participació. D’aquesta manera, el Parc del Fòrum ha pogut gaudir del millor bàsquet.

Més de 200 participants i 50 equips s’han inscrit al torneig aquest cap de setmana, ja que ha estat la primera ocasió en què s’ha celebrat en jornada doble, dissabte i diumenge. Les ganes de competir i passar-ho bé de les categories Mini, Infantil, Júnior i Sènior van ser les protagonistes el primer dia del campionat. Avui, torn de les categories Pre-mini, Pre-infantil i Cadet. La seva passió, energia i il·lusió s’han apoderat de les pistes del Parc del Fòrum, on s’han ofert partits de gran nivell.

Nova disciplina olímpica

El 3×3 Plaza Caixabank ha comptat amb un espai propi format per sis pistes, on s’ha pogut gaudir de dues jornades completes de bàsquet 3×3, una modalitat que, per primer cop, ha sigut olímpica als Jocs de Tokio 2021. Així doncs, ha passat de ser una disciplina poc coneguda a sumar, cada cop, més adeptes a nivell mundial.

El públic ha pogut sentir en primera persona les sensacions que transmet aquest esport, considerat el número u entre els esports d’equip urbans. Un dinamisme i ritme frenètic que han traslladat el bàsquet 3×3 dels carrers de les ciutats a les Olimpíades.  

Així mateix, el 3×3 Plaza Caixabank ha portat un aire fresc a l’Extreme Barcelona, mentre que els DJs i la música han ajudat a crear una atmosfera excitant i urbana al voltant d’aquesta nova disciplina olímpica tan emocionant i innovadora, la qual ha arribat per quedar-se i està creixent a un ritme impressionant.