• En aquesta onzena edició, Filma i l’Extreme s’uneixen en una col·laboració en favor del medi ambient

L’onzena edició de l’Extreme Barcelona és la més sostenible de totes, apostant per la conscienciació ambiental d’una forma molt original. Mitjançant una col·laboració amb Filma, les medalles i trofeus que s’entreguen als esportistes estan fets amb els residus de mascaretes, deixant entreveure la importància de respectar el medi ambient i apostar pel reciclatge.

Estem en uns moments on cada cop es realitzen més accions en benefici del nostre entorn i, des de l’Extreme, també ens hem volgut sumar a la causa. L’objectiu principal és reduir l’impacte que causa el plàstic i donar una segona vida als residus per crear, així, una economia circular. És una acció que no està fent cap altra empresa de reciclatge a Espanya i que, per primer cop, Filma, juntament amb l’Extreme, posa en marxa.

La proposta neix arran de la pandèmia, que ha produït una sobreproducció de residus plàstics a causa de totes les mascaretes que acaben en mars i oceans. És per això que aquest gran esdeveniment d’esports i cultura urbana ha volgut comptar amb l’ajuda de Filma per fer front a aquest problema i incentivar la conscienciació entre tot el públic.

Aposta per la sostenibilitat

Filma neix de la mà de cinc joves emprenedors d’Espanya amb la finalitat d’evitar l’impacte dels plàstics d’un sol ús sobre el medi ambient a causa de la pandèmia. Amb el suport d’empreses interessades en adquirir una imatge més sostenible, a dia d’avui han aconseguit reciclar més de 45.000 mascaretes recaptades en diferents establiments.

Filma col·labora amb ajuntaments i empreses per crear un procés d’economia: conscienciar, gestionar el residu i co-creació de productes finals, com podria ser mobiliari urbà. Poc a poc, fa arribar aquest missatge a més gent amb el propòsit de fer créixer el projecte i deixar empremta en la societat d’avui en dia.