• Aquest dijous s’ha donat inici a l’Scooter World Championship amb la celebració de les eliminatòries classificatòries

  • Roomet Säälik, Jordan Clark i Nicholas Nelson són alguns dels noms més destacats de la primera jornada de competició

L’Extreme Barcelona 2021 ja és una realitat. A l’espera de gaudir del gran espectacle del cap de setmana, aquest dijous ja hem pogut obrir boca amb les eliminatòries classificatòries d’Scooter, que decidien els 22 riders que accedien a les semifinals de dissabte.

Després d’haver hagut de posposar unes hores l’inici de la sessió a causa de la pluja, el sol ha tornat a brillar al cel de Barcelona i els riders participants han pogut entrar en acció.

Roomet Säälik lidera la classificació

L’estonià Roomet Säälik, que va ser el campió de la passada edició de l’Extreme Barcelona, ​​ha dominat amb soltesa les classificatòries d’Scooter World Championship men park, amb una ronda repleta de transfers impossibles, sumat a grans trucs al funbox com el 720 bar bar, down whips, flairwhips,i fins i tot manuals. Si cal qualificar la seva ronda amb una paraula, aquesta és solidesa.

A la part alta de la classificació l’han acompanyat el canadenc Nicholas Nelson, i els britànics Jack Ward i el campioníssim Jordan Clark que, fins i tot assegurant, ens ha delectat amb trucazos com el cashroll, briflips o downwhips.

Especial menció pels dos espanyols que han aconseguit el pas a semis, Alex Perez i Alex Gonga. Aquest segon, després d’una caiguda i passar per l’hospital per ser observat, ha competit i s’ha colat a la 17a posició. Com sempre, els nostres riders fent l’èpica.

El millor està per arribar

Si aquesta primera jornada de competició ja ha fascinat a molts, el millor encara està per arribar. El primeríssim nivell dels participants no deixa ningú indiferent, i de ben segur que l’espectacle d’aquest cap de setmana farà vibrar el públic assistent a l’Extreme Barcelona.

Descarrega els clasificatoris