• Un Skatepark pensat per als millors riders i construït 100% formigó.
  • Un any de noves experiències a Tòquio, una nova situació al costat de nous esports olímpics

World Skate confirma la finalització de la construcció dels Parks que tant els riders que competiran en les seccions esportives de Skateboarding i BMX com els visitants podran veure després de la seva arribada a la capital japonesa. El parc d’esports urbans de Ariake.

Les dimensions són considerables i està compost per:

 

  • Un bowl profund i llarg amb diverses opcions de transfer i un mòdul central.
  • Una secció dedicada a l’street, compost per barres, escales i algun quarter donaran un ensurt a més d’un.

 

 

Además esta zona albergará espacios para las competiciones de ciclismo, una cancha para el 3×3 de baloncesto y para la competición de escalada deportiva una zona con paredes preparadas especialmente para sus tres disciplinas.

Un skatepark pensat per als millors riders

Joe Ciacliga, CEO de Califòrnia Skateparks i supervisor de el disseny dels skateparks va dir el següent:

«El disseny dels skateparks de Tòquio supera amb escreix qualsevol cosa que s’hagi construït fins a la data per a una competició de skateboarding professional. Cadascun dels skateparks de formigó està pensat per maximitzar totes les qualitats de cada participant: creativitat, flow, velocitat, amplitud, tècnica, varietat. I la disposició de cada mòdul està pensada per a una competició en la qual cada atleta pugui fer-ho el millor possible, tenint a la seva disposició tot el que calgui per ajudar a ell i a portar a l’skate cap a nous límits .»

Llavors, i segons les paraules d’un dels seus creadors, estem davant d’un dels millors skateparks mai creats.

Un any de noves experiències a Tokio

Tot i que tots els ens participants han hagut d’adaptar a una nova situació, completament impredictible i que ha afectat negativament la dificultat de realització de la mateixa, els esforços han estat considerables per continuar endavant.

D’altra banda els amants de les taules gaudirem amb escreix la incorporació de l’skate com a nou esport olímpic i les dues disciplines que el componen, Park i Street. També representen una novetat el surf, l’escalada, el karate o el beisbol / softbol.

Hi ha moltes ganitas de veure els jocs, molt hype!

Aprofitem per comentar-vos que alguns dels athletas olímpics de Tòquio seran presents a l’Extreme Barcelona que se celebrarà els dies 25 y 26 de setembre en el Park del Fórum. Las entradas están disponibles con una oferta especial de lanzamiento a partir de 13’5€  AQUÍ