Extreme Barcelona escuelas
  • Extreme Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona uneixen forces per acostar els Urban Sports a les escoles de la ciutat.

  • Més de 3500 alumnes de 90 escoles i instituts de Barcelona van poder gaudir de l’Skate i l’Scooter amb classes i exhibicions.

El 16è aniversari de l’Extreme Barcelona i els Jocs Olímpics de París 2024 són a tocar. Ara i des dels inicis de l’esdeveniment, el nostre objectiu és acostar els urban sports al màxim de persones possible, i és per això que un cop més hem unit forces amb l’Ajuntament de Barcelona i Ungravity Academy per apropar l’Skate i l’Scooter a les escoles de Barcelona.

Més de 3500 alumnes de 90 escoles i instituts de la ciutat van poder gaudir de diferents jornades al Parc del Fòrum i al skate park de Zona Franca. Els joves, dels cursos de 3er de primària fins a 1er de Batxillerat, van aprendre les bases per poder patinar a Skate ia Scooter.

La jornada es dividia en diferents estacions, cadascuna de 30 minuts de durada. Els nens/es, sempre amb casc i proteccions, rebien explicacions i pràctiques de diferents nivells, que culminaven amb l’exhibició d’alguns atletes/professors al petit Bowl de l’skate park de Zona Franca.

L’objectiu d’aquest programa escolar és que els nens i nenes puguin descobrir esports nous, provar diferents modalitats i aconseguir reptes esportius. A més, també és una plataforma per crear la primera base d’esportistes que, en un futur, podrien arribar molt lluny a nivell competitiu. Sobretot en un context com l’actual, en què tant l’skate com el BMX ja són esports olímpics, que van debutar als Jocs Olímpics de Tòquio i també seran aquest estiu a París 2024.

El 16è aniversari de l’Extreme Barcelona tornarà a omplir el Parc del Fòrum el cap de setmana del 13 al 15 de setembre del 2024. Serà una edició molt especial ja que serà el primer esdeveniment d’esports urbans del món que tindrà lloc després de les olimpíades, i és que arrancarà just un mes després de la finalització de París 2024. Els que heu viscut més d’una edició de l’Extreme Barcelona ja sabeu que és un esdeveniment imperdible i que no hi ha cap pla millor després de la tornada de vacances.

Extreme Barcelona escuelas