• Màxima participació amb 40 inscrits a la primera parada de la Lliga Catalana de Skateboarding
  • L’inici de la lliga es feia a categoria street i hem pogut veure moltes cares conegudes d’Extreme Barcelona

Aquest dissabte s’ha celebrat la primera parada de la Lliga Catalana de Skateboarding a l’skatepark Quim Monter, a Manresa. Com cada any hem pogut gaudir del millor riding dels skaters de Catalunya. Un nivell que ha fet que alguns dels skaters que abans participaven a la categoria sub 16, hagin passat a competir amb els absoluts. Els més petits han demostrat la gran evolució que està tenint l’skate.

Els riders tenien rondes de 45 segons en què van demostrar els seus millors trucs a tots els mòduls del parc. La competició va comptar amb jutges de màxim nivell i experiència, l’actual campió de Catalunya a l’street Christian Sanchez, Pau Vilaseca, mític skater creador de la marca Eina skateboard i Marc Gómez, monitor de skate a Manresa.

En categoria absoluta el primer va ser Vladi Bojan rider d’És skateboarding, segon Isma Maestre i tercer Nico Bustos que competeix per Sabor a Calle. Les primeres classificades en categoria sub 16 femení van ser Arlet Pla, en segona posició Yaiza Clavijo i en tercera Mercè Alsina. Els riders que van pujar al pòdium sub 16 van ser en primera posició Gael Quintana, segon Nil Pla i tercer Pol Vilaseca.

Recordeu-vos que els tres primers en finalitzar la lliga guanyen un wildcard per a l’Extreme Barcelona 2024, que se celebrarà del 13 al 15 de setembre al Parc del Fòrum.

Apunta’t a les properes competicions, et deixem el calendari!

Manresa:  11 de maig

Santa Perpètua: 8 de juny

Sant Boi: 15 de juny

Lleida: 20 de juliol

Sabadell: 7 de setembre