• Un projecte de la FEEB juntament amb El Consell, la Lliga Catalana i BCN Sports que donarà el tret de sortida el 20 d’abril amb la primera parada al skatepark de Les Corts. 

 

  • L’Extreme Barcelona entregarà quatre Wildcards als millors riders de la Lliga per a que participin a l’Extreme Barcelona del 13 al 15 de setembre de 2024

Bones notícies pel món del skateboarding a Barcelona! Obertes les inscripcions per a la Lliga de Skate BCN 2024, un projecte en col·laboració entre la FEEB, el Consell, la Lliga Catalana i BCN Sports. A partir del proper mes d’abril, comença un projecte que promet emocions extremes amb la primera competició programada per al dia 20 a l’skatepark de les Corts, a Barcelona. Aquesta iniciativa no només busca destacar el talent local, sinó també projectar-lo internacionalment.

En la categoría Open hi haurà en joc un Wildcard per a participar a l’Extreme Barcelona 2024, que només la obtindràn els quatre primers de la lliga. Dues places en categoría femenina i dues masculina. A part, també s’entrega un premi a la constància amb dues places per a dos tallers amb Aymaboards, un sorteig de dues classes a Panorama Skate Club i un pase de free ride a l’Extreme Barcelona. En la categoría principiant, per als deu primers es farà una competició extra a la Lliga de Skate Bcn a l’Open Park de l’Extreme Barcelona.  

Apunta les dates al teu calendari:

20 d’abril: skatepark Les Corts

4 de maig: skatepark Canyelles- Roquetes

18 de maig: skatepark La Marina

25 de maig: skatepark Baró de Viver

1 de juny: skatepark Mar Bella

 

Esperem veure’t a les proves de la Lliga de Skate BCN!