• L’Extreme Barcelona acull el PARABMX, impulsant el suport i inclusió en els esports urbans i donant visibilitat a nivell mundial

  • L’esdeveniment urbà aprofitarà la celebració del seu 15 aniversari per a portar una competició internacional pionera a  Europa

L’Extreme Barcelona fa un pas endavant en el seu 15 aniversari en presentar una emocionant novetat: la competició de PARABMX, un esdeveniment dissenyat per a promoure i destacar l’esport inclusiu i adaptat al costat de Proyecto111360bs i parabmxfreestyle. Amb l’objectiu de donar suport a l’esport paralímpic, l’ExtremE Barcelona ha decidit introduir aquesta competició de prova, amb l’esperança que els esports urbans també tinguin cabuda en el programa paralímpic.

És per això que, en aquesta edició especial del Extreme Barcelona, el BMX Street afegirà aquesta nova categoria en el seu calendari. Atletes internacionals descapacitados s’uniran per a mostrar la cultura de la dedicació i la passió competitiva en exhibir els seus millors trucs en els diferents mòduls de la Street Plaza.

Aquest campionat pioner a Europa té un objectiu clar: enviar un missatge de suport a l’esport inclusiu i adaptat. La presència del PARABMX en l’oferta esportiva del 15 aniversari, és una afirmació poderosa que tots els individus, independentment de les seves habilitats, mereixen l’oportunitat de competir i demostrar el seu talent en un escenari internacional.