• Homenatge a l’influent Fernando Pérez-Mañanet, la competició d’escúter torna al Extreme Barcelona en format bestrick

  • Amb diners joc, el guanyador rebrà un cinturó en lloc de l’anell tradicional

La Fernando Park Battle ret homenatge a Fernando Pérez-Mañanet, figura clau en l’impuls de l’escúter en l’esdeveniment Extreme Barcelona. Tant l’organització com els riders desitgen honrar al destacat representant d’aquest esport, qui ha estat un impulsor fonamental d’aquesta modalitat i que ha anat guanyant rellevància any rere any en els Parks del Extreme Barcelona.

Per aquesta raó, l’organització ha decidit tornar a incloure un dels formats de competició més emblemàtics en l’àmbit de l’escúter: la competició en format bestrick en el Central Park, rebatejada com ‘Fernando Park Battle’ en el seu honor un any més, aquesta vegada, per al 15 aniversari de l’esdeveniment.

Aquest esdeveniment es durà a terme diumenge que ve 17 de setembre, i encara que els riders que participaran estan encara per confirmar, hi haurà un premi economico, una xifra significativament major que en edicions anteriors. Una novetat en aquesta ocasió és que el guanyador no rebrà un anell com en edicions anteriors, sinó un cinturó inspirat en el qual llueixen els vencedors dels combats de boxa. 

El format de competició es mantindrà fidel a la seva tradició: cada rider tindrà 3 intents, i només un s’alçarà com el vencedor.

En edicions anteriors, aquesta competició ha estat escenari de trucs impressionants, prèviament inassolibles en la història de l’escúter, generant una major emoció any rere any entre els espectadors, per la qual cosa l’expectació és enorme. Estem desitjant veure amb quins trucs ens delecten els nostres riders, i estem segurs que no deixaran a ningú indiferent. 

Aquesta és la nostra manera de dir: En el teu honor, Fer!