– Guifré Obradors, Pau Sala, Fernando Castillo y Pol Palau, Cristian Sánchez i Josep Cotanda van ser els noms més destacats de la jornada

– El Park estrenat el 2019 i que ja és una de les instal·lacions més potents de Catalunya a la única cita a la zona del Barcelonès

Palau Solità i Plegamans va ser la quarta parada d’aquesta competició on els millors riders del territori català lluiten per aconseguir les places classificatòries per a l’Extreme Barcelona. Va ser una jornada on la calor no va donar treva però res atura als riders de scooter, bmx i skate que van demostrar el seu gran talent deixant rondes i best tricks increibles a tots i cadascun dels mòduls del Park. Un Park estrenat el 2019 i que ja és una de les instal·lacions més potents de Catalunya a la única cita a la zona del Barcelonès d’aquest Esportcat.

El Scooter va tenir un cop més un clar dominador: Guifré Obradors, el rider natural de Navás, va demostrar perquè és el sotscampió del món, guanyant la prova amb gran claredat. El rider de Navàs segueix dos passos per davant de tots els seus rivals demostrant a cada competició i a cada mòdul la seva espectacular habilitat sobre el Scooter. 

La BMX va ser un cop més una gran prova amb gran varietat de trucs i d’estil de cadascun dels riders participants. Com sempre Pau Sala, Fernando Castillo y Pol Palau van ser tres dels grans noms que van donar-ho tot per aconseguir la victoria, tres riders que no es rendeixen mai i milloren dia a dia per deixar-ho tot a la pista.

Per acabar la gran jornada d’esports urbans els skaters van envair amb el seu talent i creativitat el Park de Palau Solità i Plegamans. Un veterà com Cristian Sanchez va ser el gran dominador de la prova, amb el seu alumne, Liam Recorbet, ocupant la segona posició i amb Josep Cotanda tancant el podi. Cotanda amb aquesta tercera posició agafa el liderat a la classificació general a falta d’una única prova abans d’arribar a l’esdeveniment pel que tots estan lluitant. A la competició de skate vam comptar amb l’alcalde de Palau Solità i Plegamans Oriol Lozano i el Director del Consell Català de l’Esport Aleix Villatoro que no van voler perdre’s a les joves promeses patinant sobre el Park. 

La classificació general està molt ajustada a falta de només una prova que es disputarà el 2 de setembre a Calafell, només dues setmanes abans de l’Extreme Barcelona. Recordem que només els millors classificats en les quatre disciplines aconseguiran una plaça per competir en les competicions internacionals de l’Extreme Barcelona, un dels esdeveniments més grans del sud d’Europa que aquest any celebra el seu 15è aniversari del 15 al 17 de setembre a la capital catalana. 

Els riders aniran a Calafell encara amb tot per decidir i possibilitats d’aconseguir l’ansiat passe per mostrar el seu talent al mateix escenari que trepitjaran les grans promeses internacionals dels Urban Sports.