• Anier, Leïti Sene i Alu van embogir el Urban Stage amb els seus concerts gratuïts
  • La música va tornar a ser la banda sonora del Extreme Barcelona on més de 1.000 van vibrar amb els concerts gratuïts del dissabte de Anier, Leiti Sene i Alu

Anier

 

Anier va trepitjar el Urban Stage com a artista consagrada, després de participar en l’Extreme Barcelona com a atleta anys enrere. La rapera barcelonina va presentar el seu disc, Alas de Metal, el Urban Stage es va rendir als seus peus, sobretot quan va tancar el seu xou amb el seu major èxit: carnaza

.

ALU

 

Alu, la nova incorporació de CuteMobb, un dels col·lectius de música urbana més importants del moment es va pujar a un dels seus primers escenaris on més de 1000 persones van ballar al ritme de les cançons del jove integrant del col·lectiu.

.

LEÏTE SENE

 

La bogeria es va deslligar quan Leïti Sene, va saltar a l’escenari, primer acompanyat de Alu per a cantar 08003, un dels èxits del col·lectiu. Leïti va calar foc al Urban Stage després de la seva sortida, el cantant i actor català va cantar totes les seves cançons davant un públic entregadisimo que les va corejar totes.

.

La música va tornar a ser la banda sonora del Extreme Barcelona, aquesta vegada, amb tres concerts gratuïts que es van convertir en l’atracció favorita dels assistents en la tarda-nit del dissabte.