Online Qualifier HotWheels
  • BMX Street torna al StreetPark de l’Extreme Barcelona 4 anys després

 

  • Escalada, l’esport olímpic que s’estrena en aquesta dotzena edició

 

En aquesta edició de l’Extreme Barcelona ve acompanyada de moltes sorpeses, la BMX Street, torna a assaltar la StreetPlaza amb més talent que mai. Els millors atletes d’aquesta disciplina ja estan preparats per aterrar a Barcelona i mostrar tot el seu talent.

El desenvolupament de la competició serà l’habitual: classificatoris de 24 riders on hi haurà 2 rondes lliures de 45 segons. A aquestes dues rondes, a la final de la competició se l’hi afegirà un ‘best trick’.

La disciplina torna com al·licient per les noves generacions de riders, el nou talent espera coronar-se amb l’or en la tornada del BMX Street al Extreme Barcelona. On el top3 riders que es classifiquin en el circuit EsportCat Extreme, obtindran un passi directe per participar a l’Extreme Barcelona.

Qui conquerirà la StreetPaza?