Online Qualifier HotWheels
  • Arranca el Online Qualifier de Hot Wheels Superchargers fueled by Urban World Series en les modalitats d’ Skate, BMX i Scooter que estarà obrert del 14 al 28 de juliol

 

  •  El classificatori online obre les seves fronteres i podran participar nens de 6 a 14 anys de tota Europa  

 

  • Els campions del MUS i els classificats en aquest concurs online disputaran la final al Extreme Barcelona que es celebrarà del 16 al 18 de setembre 

Hot Wheels® Superchargers fueled by Urban World Series va començar el mes de juny amb la seva primera parada al Madrid Urban Sports on vam poder veure els primers participants d’aquesta edició en les modalitats de Skate, BMX i Scooter. A els nens i nenes que van competir al cap de setmana del MUS, del 10 al 12 de juny se’ls va donar la oportunitat de participar en un dels esdeveniments d’esports urbans més importants a nivell nacional e internacional. 

Guillermo Sánchez  i  Afrika Criado en las modalitats de Skate, Javitxu de la Torre en BMX i Harriet Portugal Scooter es van emportar un passi directe cap a la final del Extreme Barcelona, que van competir amb la resta de participants al MUS sota la atenta mirada dels atletes internacionals i nacionals de les tres disciplines.  

Ara arranca el segon open classificatori, aquest cop amb una novetat extra: el classificatori obre les seves fronteres i podran participar nens de 6 a 14 anys de tota Europa. Una novetat que tant els partners com els organitzadors d’aquestes competecions juniors veuen satrisfactori, especialment, per seguir complint l’objectiu de fomentar la pràctica dels esports urbans i desenvolupar un programa de recerca de talen en el món dels esports urbans. 

Com es pot participar? 

El open estarà obert del 14 al 28 de juliol. Els riders que vulguin participar en aquest classificatori online hauran de pujar al seu instagram el seu millor truc utilitzant  els hashtags #hwsuperchargersbmx #hwsuperchargersscooter #hwsuperchargersskate

Els 10 millors trucs passaran a la fase final que tindrà lloc al Instagram de @urbanworldseries on, el nostre equip de jutges format pels nostres ambaixadors i directors esportius de cada modalitat definiran quines passaran a la Gran Final del Extreme Barcelona. 

El guanyador de cada disciplina, s’emportarà un passi directe per competir a la final del Hot Wheels Superchargers del Extreme Barcelona, mentres que, els quatre següents, també seran convidats a lluitar per les medalles del Hot Wheels Superchargers a la ciutat comtal, que es prepara per convertir-se en l’epicentre dels nous talents de  Skate, la BMX i la Scooter.