Sabem que tenies ganes de conèixer tota l’oferta detalladament del Extreme Barcelona, aquí tens els horaris del cap de setmana amb tots els escenaris. En total,  els assistents tindran fins a quatre ubicacions diferents des de les quals gaudir de tota l’oferta del festival: el Central Park, el Street Plaza i el Urban Stage i el Action Space Megaramp.

A causa de la situació de pandèmia ens veiem obligats a limitar els aforaments en les nostres quatre ubicacions.

  • Street Plaza: 900 persones
  • Central Park: 1450 persones
  • Urban Stage: 50 persones
  • MegaRamp: 600 persones

Les grans finals de les disciplines de Scooter o BMX es concentraran el diumenge mentre que el *Skate succeirà el dissabte.

Les competicions de Breaking se celebraran durant el dissabte mentre que les batalles freestyle de Young Blood (FMS) seran el diumenge com a colofó final del festival. I per primera vegada, l’Extremi comptarà amb una Megaramp que oferirà un espectacle d’altura, si vols saber els detalls, punxa aquí.

Una àmplia oferta ideada perquè LA TEVA AL·LUCINIS.

Vols organitzar-te un cap de setmana extrem? Saca l’agenda i pren nota!