Voluntaris 2000, amb l’imaginExtreme Barcelona

L’entitat Voluntaris 2000 col·laborarà amb l’imaginExtreme Barcelona 2020.

 

Voluntaris 2000 és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 1992 amb la fi de no perdre l’esperit de voluntariat que va sorgir durant els Jocs Olímpics de Barcelona 92’. Des d’aleshores, l’associació ha col·laborat amb molts esdeveniments esportius, socials i culturals que han passat a la ciutat.

 

El paper dels voluntaris és sempre molt important en qualsevol esdeveniment ja que aporten un gran esperit de treball en equip. Aquest 2020 l’entitat formarà part de l’equip de l’organització de l’imaginExtreme Barcelona en tasques vinculades al protocol de prevenció de la COVID-19. 

 

L’acció del voluntariat agrupa petites aportacions per obtenir un gran resultat. Col·laborar en esdeveniments d’aquest calibre és una oportunitat única de viure des de dins com s’organitzen aquests actes. A més, el voluntariat fomenta l’esperit altruista, el treball en equip, l’esforç, la solidaritat, el compromís, la responsabilitat i el respecte pels altres.