Ja a la venda les entrades per l’imaginExtreme Barcelona!

Falta aproximadament un mes per tornar a veure els millors riders en acció a Barcelona. Després de dos anys sense imaginExtrem Barcelona, ja que l’any passat no es va celebrar per donar pas als World Roller Games, els aficionats als esports extrems podran assistir al Fòrum, el 7 i 8 de novembre, per presenciar en directe els millors trucs dels millors riders espanyols i internacionals. Els assistents d’aquesta desena edició de l’imaginExtrem Barcelona, podran veure les competicions d’skate, BMX, scooter i roller freestyle.

Aquest any, degut a la crisi sanitària derivada de la pandèmia causada per la Covid-19, l’esdeveniment se celebrarà amb aforament limitat. Els assistents hauran de comprar l’entrada per internet i tindran una localitat assignada a l’amfiteatre del Fòrum. Per tal de protegir al màxim la salut de tots els assistents, l’ús de mascareta, la bona higiene de mans i la distància de seguretat mínima d’1,5 metres seran obligatoris durant tot l’esdeveniment. El recinte comptarà amb diferents zones de desinfecció, control de temperatura i espai suficient per tal de garantir les normes bàsiques: distància, mans, mascareta. 

Aforament reduït, màxima flexibilitat

D’altra banda, per tal d’aconseguir que el màxim de persones puguin presenciar l’imaginExtreme Barcelona, s’organitzarà en dues sessions (matí i tarda). Entre aquestes dues sessions, es procedirà a la desinfecció i neteja de tot el recinte, garantint així la màxima seguretat pels assistents. Aquest format però, permet que, pels qui ho vulguin, puguin assistir a les dues sessions. També es podran comprar entrades per a dies determinats, o bé l’abonament de cap de setmana. En ser una edició amb aforament reduït, recomanem adquirir les entrades el més aviat possible! Clica al següent link per obtenir-les.

Els preus de les entrades són els següents:

 

 

 

 

Junior: 6-14 anys (ambdós inclosos)

Adult: +15 anys