l’Extreme Barcelona torna més fort que mai al setembre
  • En any Olímpic, que marca el debut dels esports urbans com a disciplines olímpiques, la ciutat tindrà l’oportunitat de rebre alguns dels riders internacionals que hauran debutat en disciplines com l’skate o el BMX als JJOO japonesos.
  • l’Extreme Barcelona torna a celebrar-se aquest 2020 i ho farà en el marc de les festes de la Mercè, de l’18 a el 20 de setembre al Parc de Fòrum. 

Després d’un llarga aturada, l’Extreme Barcelona torna per portar els millors urban sports a la ciutat comtal. Un projecte que vam arrencar amb molta il·lusió i que enguany celebrarà la seva desena edició en un moment clau per al sector. Serà el primer gran esdeveniment internacional d’esports urbans que se celebrarà després dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Per primera vegada debuten diverses de les disciplines que són habituals en el Extreme Barcelona, ​​un esdeveniment multiesport que es renova amb la incorporació de tres noves disciplines olímpiques com escalada, Basket 3×3, breakdance entre d’altres.

Del 18 a el 20 de setembre al Parc de Fòrum tornarà a reunir els millors esportistes, medallistes olímpics i les noves promeses per oferir el millor espectacle que suposarà el tret de sortida a les festes de la Mercè a la ciutat comtal.

Un any més al Parc de Fòrum serà la seu oficial on tindran lloc les millors competicions de nivell internacional, a més d’un complet programa d’activitats perquè els assistents també siguin els protagonistes, una de les senyes d’identitat que ha ajudat a convertir l’Extreme Barcelona en un dels esdeveniments referent d’esports urbans a nivell mundial.