Després d’un primer dia calorós de competicions ja tenim els primers medallistes de women’s inline park i streetboard. A més, s’han dut a terme les semifinals de BMX, scooter i BEO. El nivell ha estat altíssim i els jutges de les diferents modalitats ho han tingut difícil per puntuar amb aquest nivell.

En la categoria de BMX els tres primers riders a pujar al podi han sigut l’argentí Jose Torres, l’americà Jeremy Mallot i el veneçolà Daniel Dhers. Demà un total de 8 atletes competiran en la final al Central Park. L’scooter ha sigut la modalitat que ha portat a més fans a les grades de l‘auditori 1 del Parc del

Fòrum de Barcelona. S’ha dut a terme les semifinals de la ISA (International Scooter Association) on ha guanyat l’americà Dakota Schuetz seguit per l’anglès Leo Spencer i l’americà Jonmarco Gaydos. 12 riders competiran demà en la final. En la MGP s’han classificat tots els riders per demà.

En el BEO un total de 8 riders s’han classificat per la final masculina de demà. El podi ha sigut: l’argentí Matias Dell Olio, el portuguès Jorge Simões i el brasiler Vinicius Santos.
En les finals Kayla Carmichael, Mery Muñoz i Tais Colares han sigut les tres finalistes en la categoria de women’s inline park i Gabi Muñoz, Sergi Nicolas i Tancrède Leca els guanyadors en Streetboard.