Queden pocs dies perquè comenci l’acció al Parc del Fòrum de Barcelona i el món dels actions sports es centri en l’imaginExtreme Barcelona. Riders de molt alt nivell i competicions espectaculars faran que aquest cap de setmana sigui únic. Però no tota l’acció es centrarà en les tres instal·lacions principals (Central Park, BEO Park i Cross Track). Tothom podrà gaudir del lifestyle que acompanya als esports d’acció gràcies al market i a les activitats que hi hauran.

Els DJ’s jugaran un paper molt important aquest cap de setmana, ja que situats al mig del market no pararan de punxar música en tot el cap de setmana. No us ho podeu perdre!

Jetlax, Paradis, DJ Huex + Felipe, All my frnds, Maluki Mc Jordan, Shocking W + Tropical Disaster, Mirlo + Maas, Supru & Krash, Dolor Garcia, Both Face, Porko and Crie, Blkswn, DJ Brutus, The Warehousers, Josh Calo, Olibr Karl & Viral, Efren Kairos, The Crapulates amb Ricky Ricardo i Moreno Malo, Homiboy, Omnitrack + Nil Kashmir + Mc Primitive, DJ Rona, DJ Lion, El Tornado, Massacre Crew Mazeyes