Un any més el #imaginextremebarcelona comptarà amb tres grans instal·lacions que albergaran el total de 14 competicions de nivell internacional durant el cap de setmana del 17 i 18 de juny.

Seguint la tradició, a l’auditori 1 s’ubicarà el Central Park, 1 park que varia totalment amb els vistos en edicions anteriors. La construcció del park anirà a càrrec de FISEArea, els encarregats de construir tots els Parks de FISEWOLRD. Per a aquesta edició les dimensions de la instal·lació augmenten substancialment (50x25m) i els mòduls guanyessin en grandària, d’aquesta manera els riders participants podran arriscar amb trucs de més dificultat. El Park consta d’un gran funbox com a mòdul central, limitat a banda i banda per parets de quarters i wallrides que arriben fins als 4,3m d’alçada màxima. El mòdul central estarà acompanyat per un gran stepup, 1 spine, un gran hip, i dos mòduls de street perquè els més tècnics puguin lluir-se. Un parc gran i molt complet que suposarà tot un repte per als aspirants a les medalles.

Pel que fa al skatepark del nostre veí durant el cap de setmana, el BEO (Barcelona European Open), serà Califòrnia Skateparks Europe l’empresa encarregada de construir l’skatepark ubicat a l’auditori 2. Un altre park que també augmenta les seves mesures respecte a passades edicions (43x12m) cosa que els skaters agrairan al tenir més espai entre mòduls. El skatepark es basa en un conjunt de rails i hubbas a diferents altures limitat a un costat per una paret de quarterpipes i plans inclinats a l’altre extrem. El mòdul que donarà més que parlar serà aquest gran flatrail elevat que posarà a prova als més engorilados del cap de setmana. En resum un recorregut molt tècnic i perfecte per enllaçar diferents mòduls en una ronda.

La tercera instal·lació del imaginExtreme Barcelona serà un any més el Cross Track, un circuit que té el seu inici a la placa solar del Fòrum i acaba just a sota de l‘Auditori principal. En aquest circuit se celebraran les proves de Longboard, Scooter cross i Inline cross i en totes aquestes proves només valdrà ser el més ràpid. El cross track es compondrà de 9 obstacles que els riders hauran de superar a la major velocitat possible abans de creuar la meta. Funbox, dubbies, peralts i wallrides seran alguns d’aquests mòduls que compondran el circuit.

Les tres instal·lacions conformaran un gran esdeveniment que un cop més farà vibrar a tots els barcelonins. Recorda que pots aprofitar els descomptes de les entrades anticipades aquí: http://bit.ly/_Tickets2017