L’imaginExtreme Barcelona 2017 acollirà en la seva 8a edició el Barcelona European Open (BEO), una nova experiència per a la comunitat del skate. Un esdeveniment que busca combinar l’essència del skate i la competició internacional.

Entre el 15 i el 18 de juny el BEO s’instal·larà entre la plaça del MACBA i també a l’auditori 2 del Parc del Fòrum de Barcelona, ​​integrant dins l’imaginExtreme Barcelona una nova competició de skate internacional.

El BEO es pot definir com una nova aposta pel patí a Barcelona i com l’ecosistema que demana la comunitat, tant a nivell esportiu i social.

Campionat pro / am
Aquesta nova plataforma anomenada BEO comptarà en la seva primera edició amb tres competicions amb riders pros internacionals, skaters sponsorizats i amateurs amb talent que sortiran a demostrar el seu nivell i a cercar créixer en l’escena. Tots ells comptaran amb un mateix objectiu: arribar el més lluny possible en la competició.

Les tres competicions se celebraran al BEO Park, situat a l’auditori 2 del Parc del Fòrum de Barcelona, ​​entre els dies 17 i 18 de juny durant l’imaginExteme Barcelona. Es realitzarà un campionat de skate femení, un júnior i un de masculí.

El BEO a més ha treballat per trobar l’equilibri entre les relacions institucionals – comptarà amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ​​la International Skateboarding Federation i la Federació Internacional de Roller Sports.
Aquesta primera edició del BEO celebrarà altres esdeveniments més enllà de la competició del imaginExtreme Barcelona.

La plaça del MACBA de Barcelona és l’escenari triat per als meetings, best tricks o un espot battle. El BEO també comptarà amb la seva pròpia festa el dijous 15 de juny, Bowl Party al Nevermind.