El campionat mundial de Streetboard 2016 serà acollit per l’imaginExtreme Barcelona. Els millors riders a nivell internacional d’aquest esport de quatre roder lluitaran per ser coronats com a campió del mon al Central Park.

Comptarem amb presència de riders de Chile, Argentina, Alemanya i França, a més de riders espanyols que són un referent en aquest esport com en Sergi Nicolás o en Gabi Muñoz. És el primer any que l’imaginExtreme Barcelona acollirà aquesta modalitat, que va aparèixer a Sud Àfrica l’any 1989 i que combina les sensacions del skate i l’snowboarding, convertint-lo en un esport de gran espectacularitat i adrenalina. La competició de Streetboard es possible gracies a les dues grans marques del sector: Gazpacho Boards i DImension Boards.

Llista completa riders:

Bernat Pomerol (ESP) Sergi Nicolás (ESP) Tancrede Leca (FRA) Simon Johns (UK) Ismael Calvo (CHI) Gabi Muñoz (ESP) Eric Brun (ESP) Thomas Kienle (GER) Mario Kurrle (GER) Nacho Avila (ESP) David La Rotta (ESP) Eduard Wojcik (GER)

 

Pagina Trepat