Després de la gran experiència de la passada edició, Mountain Dew – del grup PepsiCo – repeteix per segon any consecutiu com a presenting sponsor de l’imaginExtreme Barcelona 2016. La marca de beguda que es va introduir a Espanya el 2015 va trobar en l’Extreme un lloc idoni on posicionar-se: un festival d’esports d’acció, amb un gran ambient juvenil i molta adrenalina.

Els propers dies 18 i 19 de juny l’imaginExtreme Barcelona tornarà a Parc del Fòrum de la mà de Mountain Dew amb la participació de més de 250 riders professionals de cinc modalitats esportives: Skate, BMX, Inline, Longboard i Scooter. Com a gran novetat d’aquest any, l’esdeveniment també comptarà amb una categoria Open, destinada a totes aquelles joves promeses i riders que vulguin demostrar el seu gran potencial. La categoria Open estarà disponible en Skate, BMX i Inline i per poder participar-hi serà necessari omplir el formulari de petició a la web (www.imaginextremebarcelona.com). La direcció esportiva de l’esdeveniment triarà els seleccionats en base als trucs presentats.

A més, Mountain Dew encapçalarà diferents activitats que es duran a terme durant el cap de setmana. El focus de Mountain Dew reforçarà el seu territori en l’skate, potenciant totes les accions que es duran a terme al voltant d’aquest esport com són la zona de pràctica oberta o el skatepark, que aquest any estarà ubicat a l’Auditori 2 del Parc del Fòrum i serà exclusiu per a skate. Al llarg de les properes setmanes podreu anar descobrint totes les activacions Mountain Dew a les seves xarxes socials.

El potencial de Mountain Dew a nivell internacional en els actions sports és increïble i que l’imaginExtreme Barcelona pugui comptar de nou amb la seva presència vol dir que junts poden fer que l’esdeveniment segueixi creixent.