• Movistar organitzarà el Cash4Tricks en el 15 aniversari de l’Extreme Barcelona en el Parc del Fòrum

  • Premiarà trucs en BMX, Skate i escúter amb diners en efectiu durant el cap de setmana

Movistar organitzarà el Cash4Tricks en el 15è aniversari de l’Extreme Barcelona el pròxim cap de setmana del 15 al 17 en el Parc del Fòrum. Aquest format de competició estil “jam session” premiarà als participants amb diners en efectiu pels seus millors trucs en les categories de BMX, Skate i escúter.

L’esdeveniment es desenvoluparà amb tres competicions del Cash4Tricks, una per a cada modalitat, i totes tindran lloc a les 17:30h. El divendres 15 serà el torn de BMX, el dissabte 16 el de skate, i el diumenge 17 el d’Escúter. La ubicació continuarà sent la zona de graderies del Parc del Fòrum, on s’ha celebrat en anys anteriors.

Cal destacar que Movistar, la marca de telefonia espanyola, es patrocinador oficial de Urban World Series, una referència mundial en esports urbans que inclou esdeveniments destacats com l’Extreme Barcelona. Aquesta col·laboració reforça l’aposta de Movistar pels esports emergents i la cultura urbana entre els joves. L’empresa s’involucra activament en el nostre esdeveniment, on es duen a terme competicions de primer nivell en esports urbans, incloent-hi el classificatori olímpic en BMX, el campionat d’Espanya en BMX i Braking, així com el World Skate Scootering Pro Tour.

A més de l’emocionant Cash4Tricks, l’Extreme Barcelona també comptarà amb el Movistar Open Park, un espai lliure on els entusiastes dels esports urbans podran patinar i replicar els trucs dels professionals.

Amb aquest patrocini, Movistar reafirma la seva estreta connexió amb el món de l’esport. La companyia no sols recolza a atletes consolidats i disciplines populars, sinó que també es compromet a impulsar als esportistes emergents. El seu suport integral permet connectar a figures destacades amb esports massius, obrint camí en el desafiador món de la competició d’elit.