Moovit s’uneix com a col·laborador al Extreme Barcelona per a indicar la ruta més senzilla en transport públic

Barcelona – 12 Setembre 2022 – Moovit, una empresa Intel, proveïdor líder de solucions de Mobilitat com a Servei (MaaS) i l’app de mobilitat urbana més utilitzada del món, reforça la seva aposta per la intermodalitat senzilla i accessible en l’àmbit dels esports urbans acostant als locals i visitants l’esdeveniment Extreme Barcelona a través de la seva aplicació.

L’aplicació de mobilitat presenta solucions flexibles, amb respostes automatitzades i actualitzades en tot moment per a facilitar la circulació de l’usuari per la ciutat. Moovit, es converteix així en l’aplicació oficial de mobilitat del Extreme Barcelona oferint tots els camins possibles i serveis: metre, tram, autobús, bicicleta i serveis de bici i moto sharing per a arribar al Parc del Fòrum.  

La utilització de vehicles de mobilitat personal (VMP) que ha irromput ocupant l’espai urbà de tantes ciutats, està principalment composta per mitjans de transport de baixa velocitat, petits i lleugers que funcionen amb energia elèctrica i que són típicament utilitzats en viatges de curta distància.

En aquesta 12a edició l’Extreme Barcelona, es converteix en un esdeveniment de ciutat amb el seu nou format d’entrada lliure promovent per tota la ciutat la cultura i l’esport urbà. Aquesta col·laboració neix amb l’objectiu de promoure entre els més joves la mobilitat sostenible a la ciutat de Barcelona.

Barcelona és un referent dels esports urbans. És una ciutat icònica per als skaters i bikers que gaudeixen de la ciutat i els seus diferents espots. Una ciutat que també és referent quant a la mobilitat, on any rere any va sumant noves iniciatives per a fomentar l’ús de totes les solucions de mobilitat que ofereix Barcelona. En aquest sentit, sumar a Moovit com partner de l’Esdeveniment creiem que és fonamental per a fomentar aquesta mobilitat a la ciutat i especialment en el marc de l’esdeveniment, per a desplaçar-se al Parc del Fòrum com a seu del Extreme Barcelona” comenta Joll Chamorro, Partenariats Manager en SevenMila – Extreme Barcelona.

Manuel Molés, responsable de partenariats de Moovit a Europa afirma que “Que un esdeveniment tan consolidat com l’Extreme Barcelona aposti fermament en la seva 12è edició per millorar els desplaçaments dels aficionats i, simultàniament, per reduir la petjada de carboni, suposa una nova fita en el món de l’esport que esperem que serveixi de referència per a molts altres esdeveniments, dins i fora d’Espanya”.

Vina a gaudir del Extreme Barcelona del 16 al 18 de setembre, un esdeveniment obert al públic en el Parc del Fòrum. L’esport i la cultura urbana ja es preparen per a viure un cap de setmana èpic a Barcelona, Te’l perdràs?