Durant els 10 anys d’història de l’imaginExtreme Barcelona, ​​el festival d’action sports de la ciutat comtal ha comptat amb el suport de CaixaBank mitjançant les seves marques joves com va ser en el seu dia LKXA i actualment imaginBank.

 

Aquest cap de setmana l’imaginExtreme Barcelona celebra el seu desè aniversari. En aquest any tan especial, des de l’organització del festival que ha marcat una època i també tendència entre el públic més jove tant a nivell nacional i com a referent a nivell internacional, vol agrair a una de les empreses que ha donat suport l’esdeveniment des dels seus inicis: CaixaBank.

L’entitat financera va entrar al que avui és l‘imaginExtreme Barcelona com a col·laborador oficial. A poc a poc la relació va anar creixent i el 2014 es va convertir en title sponsor amb la seva marca jove LKXA. Amb aquesta col·laboració La Caixa podia acostar-se als ciutadans més joves amb un projecte atractiu i molt proper per tractar-se d’esports urbans que es practica en qualsevol racó de la ciutat.

Des 2016 ha estat imaginBank l’encarregat de donar nom l‘imaginExtreme Barcelona. imaginBank és el primer banc mobile only en què l’operativa es realitza exclusivament a través d’apps per a mòbils i per a xarxes socials. Suposa un pas endavant en l’estratègia d’innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l’aplicació de les noves tecnologies als serveis financers. Amb aquesta estratègia marcada per CaixaBank ha trobat al festival d’esports d’acció i cultura urbana l’escenari ideal per a posicionar-se entre els joves.