Aquest cap de setmana del 17 i 18 de juny els protagonistes del imaginExtreme Barcelona també seran els espectadors que s’apropin al Parc del Fòrum de Barcelona. No tota l’acció estarà concentrada en les competicions, sinó que hi haurà un munt d’activitats perquè tant nens com adults puguin gaudir d’un cap de setmana d’action sports i de la cultura que els acompanya.

Els més petits de la casa podran iniciar-se en l’àmbit dels esports d’acció gràcies al Kids Park del col·laborador Bestial Wolf. Un minipark amb mòduls perfectes per a perfeccionar trucs, salts i grinds. L’Open Park també estarà disponible aquest any perquè tothom qui ho desitgi pugui iniciar-se o perfeccionar-se en les modalitats de skate, scooter o BMX. La novetat d’aquest any és la Chill Plaza, una zona on relaxar-se en les zones d’ombra tot veient les competicions en la gran pantalla i amb una àrea per fer pícnic. També hi haurà botigues del brand village i  una zona especial by imaginBank. Per acabar, tal com l’any passat, hi haurà el market amb zona de botigues i els food trucks per gaudir de la bona gastronomia.