LimaginExtreme Barcelona és l’esdeveniment de action sports amb més modalitats femenines de tot Europa. Aquesta propera edició, que se celebrarà novament al Parc del Fòrum els dies 17 i 18 de juny acollirà competicions femenines de Skate, BMX, Inline i Longboard.

Quatre competicions que van a congregar un gran nombre de professionals de nivell internacional, i que per aquest any van a fer créixer el nivell de la competició substancialment. No són poques les ja confirmades a data d’avui per al imaginExtreme Barcelona 2017.

Pel que fa al BMX repeteix assistència la subcampiona de 2016, la rider xilena Katherine Diaz torna per intentar aconseguir aquesta medalla d’or. Al costat de i no menys importants, les dues BMXers russes Elizaveta Posadskikh i Ekaterina Kruglova i l’argentina Analia Zacarias intentaran lluitar per aquest metall daurat.

Inline és una modalitat amb forta presències femeniina, i amb moltes riders que desborden talent, cada any ho demostren al Central Park i per aquest 2017 el llistó continua molt alt. La campiona de 2016 Rosie Odonoghue estarà de nou per defensar el seu títol, acompanyada de grans noms com: Manon Derrien, Melissa Brown, Javiera Garrido, Mery Muñoz i Silvia Tovar entre d’altres.

En la modalitat de Longboard ja tenim alguns noms com el de Fiona Torelló que va fer pòdium en 2016, Cristina Sanchez una rider fixa en el imaginExtreme Barcelona que no s’ha perdut ni una edició, Marta Matamala, Silvia Menendez i Victòria Mowbray seran altres candidates al podi de Longboard Cross.

Finalment en Skatebord, al BEO (Barcelona European Open) anem a comptar amb la campiona de 2016, l’holandesa Candy Jacobs va estar intractable l’any passat i per aquesta edició ve molt preparada per defensar el títol. Altres noms com el de Mar Barrera o el de Ligiane Oliveira competiran per pujar al més alt.