imaginExtreme Barcelona aposta per l“street food” en aquesta edició 2016, tant sé així que tota la oferta gastronòmica de l’event serà coberta mitjançant un gran Foodtruck Market, amb una oferta per a  tots els gustos: burgers, tacos, nachos, bravas, etc… Liderats per “The Good Burger” que s’ha alçat com a Food partner oficial i s’encargarà de tenir ben alimentats i plens  d’energía a tots els riders de l’event. Comptarem amb un food market composat per 14 foodtrucks, que a continuació detallem:

Llista Completa Food Truck Market:

The Good Burguer / Pepito Bravo / Canalla Urban Food / Happy Foods Eco Friendly / Panxos Street Food / The Cocaco / La Antigua Food Van / Naifina Street Food / La Vermutera on the Road / Surf House Barcelona / Deligotessen / The Fabulous Luigi’s / Creperia la Parisina / Kraken