Leticia Bufoni, un referent del skateboarding femení repeteix per tercera vegada a l’imaginExtreme Barcelona, per a revalidar el primer lloc de l’any passat. La rider basilenya de 23 anys natural de Sao Paulo no necessita presentació, és una icona del skateboarding actual i compta amb un palmarès envejable: 3 medalles d’or als Xgames (2010-2013) i primer lloc al Street League Super Crown Womens. Actualment resideix a Hollywood (CA) i milita a les files de l’equip Nike SB, TNT Energy Drink, GoPro, Oakley, Crail Trucks, Bones Wheels, Grizzly Griptape i B4BG

Altres riders han confirmat la seva assistència al imaginExtreme Barcelona i vindran a posar-li les coses difícils a la Leticia, que haurà de patinar fort per guanyar. Evelien Bouiliart, Eugènia Ginepro, Julia Brueckler, Kristina Westad, Candy Jacobs, i les locals Mar Barrera i Andrea Wilshusen són les confirmades a dia d’avui per competir en el nou skatepark construït només per a les competicions d’skate. L’espectacle està assegurat.

XTRMsk8-43

Foto: Miguel Triano