Per tercer any consecutiu l’imaginExtreme Barcelona presented by Mountain Dew col·labora amb el programa educatiu de l’Ajuntament de BarcelonaL’escola fa esport a la ciutat” sota la direcció de l’Institut Barcelona Esports. Es tracta d’un programa municipal d’esport en edat escolar que permet que els nens i nenes de la ciutat participin en diferents activitats esportives.

El programa ofereix als més de 30.000 nens i nenes que hi participen descobrir noves modalitats esportives en l’entorn urbà. Entre les diferents activitats, més d’un miler i mig de joves han pogut fer una immersió en els esports d’acció al Parc del Fòrum de Barcelona al llarg d’una setmana del mes de maig.

Els estudiants participants a l’activitat d’esports d’acció ja havien realitzat a l’escola una sèrie de sessions al voltant del skate i l’scooter -ambdós molt presents a la capital catalana- i després del que han après, ara han tingut l’oportunitat d’aprofundir en les modalitats amb monitors experts. Han estat dues sessions de 40 minuts de cada una de les modalitats amb una exhibició final per part de professionals de l’imaginExtreme Barcelona de 10 minuts que ha deixat a tots els participants amb ganes de continuar aprenent.

Tots els alumnes que han participat podran seguir practicant i millorant durant l’imaginExtreme Barcelona presented by Mountain Dew del 18 i 19 de juny al Parc del Fòrum gràcies al regal que se’ls va entregar amb un 2×1 en l’entrada de l’esdeveniment. Així tindran accés a les zones de pràctica oberta i gaudir amb els seus companys de classe i amics.