En aquesta nova edició del imaginExtreme Barcelona presented by Mountain Dew comptarem amb la modalitat de competició Open. Un nou format que inclou riders nacionals i internacionals, i és una gran oportunitat perquè joves amb talent i futures promeses es reivindiquin i puguin competir amb els millors.

Les modalitats que comptaran amb categoria Open són les següents: Skate, Bmx i Inline, i els millors riders es classificaran per a la Qualifier Pro de la seva modalitat.

Les places són limitades (50 riders Skate, 30 riders BMX, 40 riders Inline), així que tots els interessats a participar podeu omplir el formulari de petició a l’apartat Open de cadascuna de les modalitats abans del 25 de maig. El nostre equip de coordinadors esportius valoraran el nivell de cada sol·licitud.

Tots els participants tindran accés al park per als entrenaments i per al Qualifier Open segons horari oficial.